Aktiviteter på Bethel

Sjekk kalenderen vår for å se når de forskjellige aktivitetene er. 

I tillegg til aktivitetene under har vi flere arrangementer igjennom året.

Endringer kan forekomme på helligdager og i ferie.

varierte-spørsmål-fra-bibelen.jpg

Bibel og Samtale

"Bibel og samtale" gjør deg til en aktiv deltaker av samlingen. På disse samlingene leses det en tekst fra bibelen før forsamlingen deles inn i grupper. I gruppene leses det en andaktstekst som er relevant for bibelteksten, før man diskuterer og stiller spørsmål rundt bibelteksten. Bibel og samtale er andre søndag i måneden.

Jesus-og-barna-1.jpg

Søndagsskole

Søndagsskolen er en mulighet for barn til å bli kjent med Jesus gjennom aktiviteter og sang. På søndagsskolen lærer barna at Gud eller alle mennesker og at alle barn og voksne er unike med forskjellige egenskaper. Søndagsskolen arrangeres annenhver mandag i skoleåret. 

bibelbilde.jpg

Søndagssamling

Søndagsmøtene inneholder det vi kaller god gammeldags forkynnelse der talene er mer myntet på de voksne i forsamlingen. Vi har også et eget opplegg for barna mens møtet pågår. Her vil det være en enkel tilpasset andakt og litt leker. Etter samlingen vil det være en mulighet å ta seg kaffe og noe å bite i.

iStock-578813088.jpg

Tirsdagssamling

Tirsdagssamlinene skiller seg fra de øvrige samlingene med at det vil være variert innhold. Det vil som oftest være en lovsangskveld eller en form for undervisning, men kan også være en andakt. Det vil også bli servert noe mat på disse samlingene. 

«Se, her er min mor og mine søsken! For den som gjør min himmelske Fars vilje, er min bror og søster og mor.»

- Jesus